Konsten att mingla och nätverka

Låt taket lyfta när alla snackar med alla!

För det blir full fart när mingeltävlingen startar. Lider du av mingelfobi? Inte efter den här föreläsningen! Efteråt kommer du att vara en av de som visar andra hur man gör och när ni börjat med att praktisera mingel kan ingen föreläsare göra sig hörd mer.

Det här är för er kick-off, kundmötet eller inför mässan. Allt från herrar i mörka kostymer och affärsmöte till 100-tals tjejer på Utö har provat och alla har haft lika kul! Mingel är vägen till fler affärer, kundkontakter, effektivare på mässan eller ditt nya jobb, din karriär eller din framtid.

Kontakt skapar kontrakt och när du har varit på Mats Danielsson föreläsning Konsten att mingla kommer du att märka du vågar mycket mer. Du får med dig en mängd tips och praktiska verktyg som du kan använda på jobbet och privat. Det blir många glada skratt, en hel del aha-upplevelser och inte minst nya insikter som du tar med dig därifrån.

Föreläsningen kan genomföras som en kort föreläsning på 20 minuter med efterföljande mingelövning där deltagarna kommer skratta och glädjas. Även de mest reserverade företagsledare i mörka kostymer har uttryckt efteråt ”det här var det roligaste på länge!”. Därefter är deltagarna i full gång och redo för nya upplevelser. Men även en 60 minuters föreläsning kan erbjudas, där all Mats erfarenhet och kunskap kommer presenteras. Han har under år av övning praktiserat sin kunskap. Vid ett tillfälle bland 2200 personer där Mats utlovade att mingla med statsministern innan kvällen var över. Han lyckades! Hur? Det får du veta vid föreläsningen…

Tid

20 min + 20 min träning eller 60 min föreläsning

Vill du veta mer eller boka?