Föreläsning i framgångsrikt bemötande

– konsten att få människor omkring dig att trivas!

En humoristisk och inspirerande föreläsning som i delar utmanar publiken att fundera på sitt eget bemötande. Ni får tankeväckande insikter, fartfyllda exempel, aha-upplevelser och garanterade skratt. Efteråt har du konkreta tips på hur du bemöter människor, med artighet på deras nivå och skapar glädje. Bemötande såväl mellan kollegor som gentemot kunder, patienter, brukare, medborgare eller vad du än kallar de du möter.

Mats Danielsson, ofta omnämnd som Etikettdoktorn, är sedan många år en av Sveriges mest anlitade experter på bemötande. Många tusentals personer i och utanför vårt land, har redan lyssnat och inspirerats av hans föreställning om framgångsrikt bemötande. Med rötterna i vårdsektorn, kommun och näringsliv får ni entusiasmerande exempel och fungerande nycklar till framgångsrikt bemötande som får människor omkring dig att trivas. För företag, organisationer inom vård och omsorg, kommuner och myndigheter.

Oavsett var du finns i världen, Stockholm, Malmö, Göteborg, London eller Boden så kommer Mats Danielsson till er och föreläser. Detta med en inspirationsföreläsning som kan byggas på med en workshop i bemötande.


Vi håller oss inom arbetsplatsens ramar men föreläsningen berör bemötandets – eller bristen på bemötandets – betydelse såväl internt på arbetsplatsen som externt. Hur man möter eller bemöter andra, får betydelse när det sätts i ett sammanhang, görs begripligt och tillämpas med insikt. För det är skillnad på att möta och bemöta andra.

Ni får entusiasmerande exempel och efteråt har du fem fungerande verktyg till framgångsrikt bemötande som får människor omkring dig att trivas.

Det handlar om internt och externt värdskap! Föreläsningen tar ett underhållande avstamp i hur du uppfattas artig, bara du lär dig hur…

Sagt om föreläsningen:
”Tack för en fantastisk föreläsning, alla var supernöjda!”
Ulrika Gustafsson, Kommunikation och tillväxt
Vindelns kommun

”Det var precis det här vi talade om – så rätt! Med materialet kommer vi att kunna återknyta väldigt bra när det känns motigt framöver.”
Fredrik Hanström, Verksamhetschef
Hagalund Frösunda Vc, Solna¨

”Kunde inte tro att ditt framträdande skulle få ett sådant genomslag. Många har direkt och indirekt uttryckt beröm över din insats. Det var helt enkelt kanon.”
Stefan Fritzon
ROL International

Tid

Föreläsningen kan anpassas
– från 60 minuter till 3 timmar
De flesta bokar 2 timmar + paus
Workshop: upp till 6 timmar.

Vill du veta mer eller boka?