Föreläsning i framgångsrikt bemötande

-för vård och omsorg

Föreläsaren, bemötandeexperten och distriktssköterskan Mats Danielssons uppskattade föreläsning. En tankeväckande föreläsning och, vid önskemål, med workshop. Med insikter, aha-upplevelser och igenkännande skratt. Den här för vård och omsorg anpassade föreläsningen utgår från verksamheten och med Mats långa erfarenhet av vård. Än idag hoppar han in i sitt gamla yrke.

Föreläsningen tar ett underhållande avstamp i hur du uppfattas artig, bara du lär dig hur…

En föreläsning förankrad i vårdens behov med en humoristisk, inspirerande, entusiasmerade inriktning som i delar utmanar publiken eller arbetsplatsen att fundera på sitt eget bemötande. Om internt och externt bemötande (mellan kollegor patienter och anhöriga) som får en betydelse först när det sätts i ett sammanhang, görs begripligt och tillämpas med insikt.

>> humoristisk, inspirerande <<

>> förankrad i vårdens behov <<

För hur svårt ska det vara? Konsten att få människor omkring dig att trivas. Mats blandar förbättrande kunskaper med träffsäkra exempel från verkligheten som medarbetarna inte kan låta bli att känna igen sig i.

>> internt och externt bemötande <<

>> insikt, skratt och aha-upplevelser <<

Bakom de utlovade skratten finns ett allvar som medvetandegör och inspirerar till att reflektera över sitt och andras bemötande.

Vill du veta mer eller boka?